SUSRET BIVŠIH U PARIZU: Đukanović i Kurti, ćaskanje dežurnih antisrba

Novosti online

12. 11. 2021. u 12:19

CRNOGORSKI predsednik Milo Đukanović, koji prethodnih meseci kao pokvarena gramofonska ploča ponavlja mantru o velikosrpskom nacionalizmu koji hoće da uništi Crnu Goru, imao je u Parizu zanimljivog sagovornika, verovatno na istu temu.

СУСРЕТ БИВШИХ У ПАРИЗУ: Ђукановић и Курти, ћаскање дежурних антисрба

Foto: Novosti

Naime, on se u društvu supruge Lidije, na marginama Foruma o miru, sastao sa premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem i njegovom lepšom polovinom. 


Na fotografiji, koje objavljuju Novosti, vidi se da je reč o prijateljskom susretu, što i ne čudi kada se zna da se Đukanovićeva i Kurtijeva politika i stavovi prema Srbiji i njenoj vlasti praktično podudaraju, jer obojica našu zemlju i njenog predsednika Aleksandra Vučića vide kao generatora nestabilnosti i o tome govore u svim diplomatskim salonima.

To je toliko uzelo maha da je prvi čovek takozvanog Kosova pre neki dan izjavio da preti opasnost da će Srbija izazvati treći balkanski rat? 


Mnogi će ovo parisko ćaskanje nazvati i sastankom bivših, jer je Kurti odnedavno na listi zabranjenih u SAD, dok je specijalni izaslanik predsednika Amerike Gabrijel Eskobar, tokom nedavnog boravka u Crnoj Gori, navodno sugerisao Đukanoviću da se povuče sa vlasti.

BONUS VIDEO: Kako je pao Milo Đukanović?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (6)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!