U NOVOM RUHU: Rekonstruisan veliki park u Šapcu

V.Mitrić

03. 11. 2021. u 15:24

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je da završetak radova na asfaltiranju pešačkih staza u velikom parku u Mesnoj zajednici "Žika Popović".

У НОВОМ РУХУ: Реконструисан велики парк у Шапцу

Foto: V.Mitrić

Reč je o stazama u parkovskom delu blizu OŠ ,,Jevrem Obrenović” ukupne dužine 470 metara, a vrednost investicije je 4,5 miliona dinara.

-U ovom parku staze nisu sređivane više 30 godina, asfalt je bio ispucao, a na nekim mestima bile su velike rupe i oštećenja. Nove staze osiguraće bezbednost posetilaca, posebno ako uzmemo u obzir da se park nalazi blizu škole i da ga svakodnevno posećuje veliki broj dece. Pored toga što će park biti pristupačniji za šetnju naših sugrađana doprineće i vizuelnom doživljaju i boljoj slici našeg grada. Grad na ovom neće stati i ovo je samo prva faza. Zajedno sa MZ "Žika Popović" nastavićemo sa ulaganjem. Sledeće godine opredelićemo sredstva i za uređenje malog parka. Osmislićemo novo dečje igralište koje će biti opremljeno bezbednim atestiranim spravama i zasaditi novo rastinje. Naša je dužnost da stvorimo bolje uslove za naše sugrađane, a siguran sam da ćemo intenzivno nastaviti da radimo na tome - istakao je gradonačelnik Pajić.

Predsednik MZ "Žika Popović" Vladan Manjenčić rekao je da je uređenje ovog parka "na dobrobit svih građana koji pripadaju ovoj mesnoj zajednici".

-Zahvaljujući izuzetnoj saradnji Mesne zajednice Žika Popović i Grada Šapca uređen je ovaj deo parka koji svim građanima služi za odmor i rekreaciji - dodao je Manjenčić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

PRE TAČNO 11 GODINA: Potres u Kraljevu bio je mnogo jači i opasniji


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju