PANČEVAČKI MAKETARI POZIVAJU LJUBITELJE VOJNE TEHNIKE: Izložba posvećena 2. svetskom ratu i 8. Aleksić kup

Novosti online

16. 10. 2021. u 22:55

NAKON dva takmičenja, u Čačku i Kraljevu, na kojima su članovi Maketarskog kluba "Dr Vladimir Aleksić" osvojili 40 medalja u konkurenciji juniora, kadeta i seniora kao i 4 pehara Maketarskog saveza Srbije za postignute rezultate u 2020. Godini, došlo je na red i takmičenje u Pančevu.

ПАНЧЕВАЧКИ МАКЕТАРИ ПОЗИВАЈУ ЉУБИТЕЉЕ ВОЈНЕ ТЕХНИКЕ: Изложба посвећена 2. светском рату и 8. Алексић куп

FOTO: Novosti

Članovi Maketarskog kluba “Dr Vladimir Aleksić pozivaju sve ljubitelje avijacije i druge vojne tehnike, kao i istorije da posete dve manifestacije koje klub organizuje u Narodnom muzeju Pančevo.

Od 16. oktobra u 19,00 časova otvara se izložba maketa “Od poraza do pobede – 06. april 1941. do 06. oktobra 1944.” posvećena obeležavanju 80 godina od početka Drugog svetskog rata na našim prostorima. Izložba će trajati do 22. oktobra.

Nakon izožbe u istom prostoru Muzeja grada Pančeva u subotu 23. oktobra, od 11.00 časova, organizovano je međunarodno maketarsko takmičenje pod nazivom "8. Aleksić kup".

Tokom takmičenja biće upriličene dve prezentacije knjiga iz oblasti vojne istorije kao i posete lokalitetima vezanim za industrijsko nasledje Pančeva.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba