JAVNA RASVETA U PARAĆINU: Direkcije za izgradnju menja stubove oštećene u nedavnim saobraćajnim nezgodama

Z. Rašić

21. 08. 2021. u 13:21

ADMINISTRATIVNI centar Paraćina prilikom nedavnih saobraćajnih nezgoda ostao je bez tri stuba javne rasvete - koji su polomljeni, a pre očekivanog epiloga prijava za nadoknadu štete, Direkcija za izgradnju ovih dana organizovala je zamenu stubova, kako bi ovaj deo grada imao normalno ulično osvetljenje.

ЈАВНА РАСВЕТА У ПАРАЋИНУ: Дирекције за изградњу мења стубове оштећене у недавним саобраћајним незгодама

Foto: DIZ

Posao je najpre završen na samom početku Ulice majora Marka, kod velike raskrsnice, a zatim će to isto biti urađeno sa dva preostala oštećena stuba u Ulici Tome Živanovića.

Marko Jelenić, vrišilac dužnosti direktora ovog opštinskog javnog preduzeća, najavio je i zamenu dva drvena stuba sa istom funkcijom, koja su pukla, u selu Davidovac. Posao će kompletno biti završen za oko dve nedelje. Inače, u delu Ulice Majora Marka stubovi će dobiti led-rasvetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)