MILENA PONOS NEGOTINA: Lokalna samouprava organizovala prijem za najbolju studentkinju Pravnog fakulteta

S.M.J.

06. 08. 2021. u 17:27

ZA MILENU Momčilov iz Vidrovca kod Negotina, svršenu studentkinju beogradskog Pravnog fakulteta, sa prosekom ocena od 10.0 rukovodstvo opštine Negotin organizovalo je svečani prijem.

МИЛЕНА ПОНОС НЕГОТИНА: Локална самоуправа организовала пријем за најбољу студенткињу Правног факултета

Foto: S.M.J.

Uz prigodne poklone Vladimir Veličković, predsednik opštine i njegov zamenik Bogdan Gugić pohvalili su Milenu za odlične rezultate tokom školovanja i poželeli joj uspeha na daljem školovanju.

 - Moje emocije su podeljene jer sam radio kao profesor u Negotinskoj gimnaziji i Milena je bila moj đak i to je još jedna satisfakcija za sve prosvetne radnike da ova obrazovna ustanova može da školuje kvalitetne ljude. Pored njenog kapaciteta i truda sigurno je da je baza znanja koju je ponela bila dobra. Nadam se da će u budućnosti i dalje da se usavršava i nadograđuje – kaže Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.

Milena Momčilov je trenutno na master studijama na beogradskom Pravnom fakultetu gde izučava trgovinsko pravo, a želja joj je da se bavi naukom. Dobitnik je stipendije "Dositeja" Fonda za mlade talente koje se dodeljuju za “izvanredne rezultate i dostignuća u obrazovanju, kao i za nadarenost koja pleni posebnošću i otvara mnoštvo neograničenih mogućnosti za izuzetan uspeh”.

 - Čast mi je što sam ovde, što ste prepoznali i videli sve ono što sam do sada radila i što ste našli za shodno da me nagradite, pre svega lepim rečima. Slažem se da gimnazija nudi opšte obrazovanje i daje dobar temelj, nudi mogućnost da se opredelimo i steknemo neku široku i opštu kulturu u svemu – kaže Milena Momčilov koja očekuje da u septembru odbrani master rad i da upiše zatim i doktorske studije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije