DRAMATIČNO HAPŠENJE LOPOVA: Iz auta ukrao 40.000 KM, pa svedoku prešao preko stopala

O.M.

05. 08. 2021. u 15:07

JOVAN Aleksić (37) iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je iz "kedija", vlasništvo M. T., u Modriči ukrao 40.000 maraka u kešu, da bi prilikom bekstva vozilom prešao preko noge R. V. iz Modriče koji ga je zatekao u krađi.

ДРАМАТИЧНО ХАПШЕЊЕ ЛОПОВА: Из аута украо 40.000 КМ, па сведоку прешао преко стопала

FOTO: MUP RS

Drama se odigrala u utorak ujutro kada je M. T. "kedi" s novcem ostavio na parkingu, a da vozilo nije zaključao. Veruje se da je osumnjičeni znao da se u vozilu nalazi veći iznos novca, budući da je prišao "kediju" i pokupio novac. U tome ga je zatekao R. V. koji je pozvao policiju.

Pokušao je i da spreči lopova u bekstvu, ali je osumnjičeni sjeo za volan "audija" i kada je krenuo točkom je prešao preko noge nesrećnom čoveku.

- Osumnjičeni je lišen slobode zbog sumnje da je iz "kedija" u Modriči ukrao novac u iznosu od 40.000 KM. Prilikom bekstva s mesta krađe "audijem" je prešao preko stopala R. V. iz Modriče kojem je naneo telesne povrede čime je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je uz pomoć svedoka i nadzornih kamera lopov identifikovan. Utvrđena je i ruta kojom je pobegao iz Modriče pa je o svemu obaveštena PU Bijeljina čije su patrole u Ugljeviku zaustavile sporni "audi" i uhapsili osumnjičenog.

- Osim navedenog sumnja se da je J. A. i 26. jula u Skugriću kod Modriće ukrao torbicu sa dokumentima i bankovnim karticama s kojim je na bankomatu podigao novac u iznosu od 2.500 maraka. Utvrđeno je i da je dela počinio u saradnji sa još dva lica za kojima se traga - rekla je Kerkez, navodeći da je osumnjičeni predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

Nezvanično saznajemo da policija istražuje i poreklo novca koji je u Modriči ukraden od M. T.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!