RADIONICE IZ BIOLOGIJE I HEMIJE: Prijave srednjoškolaca do 5. avgusta

B.B.

30. 07. 2021. u 13:30

SREDNjOŠKOLCI koji žele da, tokom raspusta, steknu dodatna znanja iz bilogije i hemije, ali i da se upoznaju se sa naučno-istarživačkim radom moći će to da učine u Institutu za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo - IMGGI.

РАДИОНИЦЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ И ХЕМИЈЕ: Пријаве средњошколаца до 5. августа

Foto Ž. Knežević

Povodom Međunarodnog dana mladih, IMGGI će, u sklopu projekta Naučni kalendar, koji finansira Centar za promociju nauke, organizovati kurs akademskih veština za srednjoškolce zainteresovane za prirodne nauke.

Rok za prijavljivanje je 5. avgust. Program je namenjen učenicima od 1. do 4. razreda gimnazija i srednjih stručnih škola. IMGGI je ovaj program ustanovio 2011. godine u saradnji sa Regionalnim centrom za talente Beograd 2 sa ciljem da potencijalne buduće studente bioloških, hemijskih i srodnih fakulteta upozna sa savremenim multidisciplinarnim pristupom u ovoj oblasti istraživanja.

Kurs obuhvata neke od osnovnih aspekata naučno-istraživačkog rada - definisanje naučnog problema, pretragu literature, odabir metodološkog pristupa, obradu i predstavljanje rezultata. Radionice će biti onlajn, sa aktivnim učešćem polaznika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a