ĐUSKANJE UZ ELEKTRONSKU MUZIKU: U Novom Sadu na Novosadskom sajmu 30. i 31. jula Green Love festival

Lj.P.

29. 07. 2021. u 13:22

NA Novosadskom sajmu, pod zvezdama, 30. i 31. jula vrhunki di-džejevi, ljubiteljima elektronske muzike prirediće dve nezaboravne večeri.

ЂУСКАЊЕ УЗ ЕЛЕКТРОНСКУ МУЗИКУ: У Новом Саду на Новосадском сајму 30. и 31. јула Green Love фестивал

Green Love festival

Vrhunsku atmossferu, u petak, 30. jula, pokrenuće Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption. Naredno veče 31. jula, za nastavak „zelene magije“ biće zadužen Sebastian leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee.

Organizatori ističu da se izuzetno raduju što će konačno, posle dužeg vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemijskih mera.

- Poslednji Green Love festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače – ističu organizatori. - Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalojoš malo karata za dvodnevnu julsku avanturu.

Green Love festival od 2010. godine okuplja najprestižnije domaće i svetske di-džejeve, i spaja ih sa istinskim ljubiteljima dobrog rejva u posebno magičnoj atmosferi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri