ŠESTOČLANA PORODICA NA KOSMETU DOBIJA NOVU KUĆU: Ministar Goran Rakić najavio pomoć i ostalim ugroženima

Tanjug

15. 07. 2021. u 14:01

MINISTAR za zajednice i povratak Goran Rakić položio je danas kamen temeljac za izgradnju kuće šestočlane porodice Radoja Nešića iz Zvečana, ističući da je želja da srpske porodice opstanu na Kosovu i Metohiji.

ШЕСТОЧЛАНА ПОРОДИЦА НА КОСМЕТУ ДОБИЈА НОВУ КУЋУ: Министар Горан Ракић најавио помоћ и осталим угроженима

Foto Tanjug

Izgradnju kuće od 62 kvadratna metra u potpunosti finansira Ministarstvo za zajednice i povratak, a Rakić kaže da se predano radi da se za što veći broj porodica koje žive u lošim uslovima, obezbedi bolji život, saopšteno je iz ministarstva.

- Plan nam je da imamo što više ovakvih dana kada usrećujemo nove porodice i sa njima delimo radost. Biće još porodica koje ćemo pomoći na ovaj način - rekao je Rakić i zahvalio lokalnim samoupravama što pomažu porodicama na KiM.

Radoje Nešić, koji će na poklon dobiti novu kuću, kaže da nije očekivao da će na ovakav način rešiti životno pitanje i zahvalio ministru Rakiću i svima koji su mu pomogli, navode iz ministarstva.

Gradonačelnik opštine Zvečan, Vučina Janković napominje da ovo nije samo veliki dan za porodicu Nešić već i za njega lično, jer je zajedno sa ministrom Rakićem uspeo da zbrine jednu porodicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!