DELEGACIJA PARAĆINA U SANKT PETERBURGU: Razgovorima do bolje saradnje (FOTO)

Z. RAŠIĆ

08. 07. 2021. u 20:45

ZAMENIK predsednika Komiteta za spoljne odnose Sankt Peterburga, Andrej Hlutkov, primio je srpsku delegaciju na čelu sa predsednikom opštine Paraćin Vladimirom Milićevićem, a u delegaciji su bili predstavnici Univerziteta u Kragujevcu i srpskih kompanija koje su partneri Univerziteta i Fakulteta za turizam u Vrnjačkoj Banji.

ДЕЛЕГАЦИЈА ПАРАЋИНА У САНКТ ПЕТЕРБУРГУ: Разговорима до боље сарадње (ФОТО)

Foto: Opština Paraćin

Kako je navedeno na sajtu Opštine Paraćin, Hlutkov je istakao prijateljske istorijske veze između ruskog i srpskog naroda, a trenutno se odnosi između Sankt Peterburga i Srbije razvijaju na osnovu dokumenata o saradnji izvršnih organa vlasti tog ruskog grada sa gradovima Srbije.

Hlutkov je predložio da srpska delegacija razmotri mogućnost bliže saradnje između Paraćina i jedne od 111 opština Sankt Peterburga.

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević je podržao ovu inicijativu, podsetivši da se Paraćin nalazi u centralnoj Srbiji i da ima dobru infrastrukturu koja će omogućiti definisanje različitih aktivnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu