OGNJEN NIJE KRIV ZA TRAGEDIJU Porodica i prijatelji mladića koji je uhapšen nakon tuče u Aleksincu okupili se ispred Višeg suda u Nišu (VIDEO)

J. Ć.

08. 07. 2021. u 12:27

PORODICA i prijatelji Ognjena P. (18), koji je osumnjičen da je u tuči u Aleksincu zadao kobni udarac Aleksi Stojmenoviću (26), nakon čega je mladić preminuo, okupili su se danas ispred Višeg suda u Nišu, u znak protesta zbog njegovog hapšenja.

ОГЊЕН НИЈЕ КРИВ ЗА ТРАГЕДИЈУ Породица и пријатељи младића који је ухапшен након туче у Алексинцу окупили се испред Вишег суда у Нишу (ВИДЕО)

Foto: J. Ć.

Okupljeni, kako kažu, žele da izraze nezadovoljstvo radom nadležnih organa, jer smatraju da Ognjen nije kriv za tragediju, kojoj je prethodila tuča u aleksinačkoj kafani.

Prisutni su nosili majice sa natpisom "Oslobodite Ognjena", a nosili su i transparente na kojima je pisalo "Nađite pravog ubicu".
- Ovo je apel tužilaštvu i nadležnim organima da pošteno rade svoj posao. Naš Ognjen je najmanje kriv za ovo, to je nesrećni slučaj. Ja to dete znam od rođenja i siguran sam da nije u stanju da povredi bilo koga, a kamoli da ubije nekog. On je više od 50 dana u pritvoru, a neko ko je kriv mirno spava kući. Ovde su njegovi porodica i prijatelji, deca iz njegovog razreda, poznanici njegovih roditelja...Mi ne želimo da vršimo bilo kakakv pritisak na bilo koga, ovo je samo naš izraz nezadovoljstva radom nadležnih organa. Nije lepo da bilo ko bude u zatvoru, a da nije kriv. Ne znam zašto je on uopše u pritvoru, sasvim je normalno i logično da bude slobodan - kaže Dejan Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna