TAKMIČENJE PEVAČA AMATERA "ZLATNI GLAS": Turistička organizacija Rekovac pozvala je zainteresovane da se prijave do 15. jula

Z. R.

20. 06. 2021. u 18:29

TURISTIČKA organizacija Rekovac saopštila je da počinje prijavljivanje za 11. po redu takmičenje pevača amatera "Zlatni glas" koje se održava u sklopu 51. Sabora narodnog stvaralaštva "Prođoh Levač, prođoh Šumadiju".

ТАКМИЧЕЊЕ ПЕВАЧА АМАТЕРА ЗЛАТНИ ГЛАС: Туристичка организација Рековац позвала је заинтересоване да се пријаве до 15. јула

Foto: TO Rekovac

Pravo učešća na manifestaciji imaju talentovani pevači od 16 do 65 godina starosti, a peva se jedna izvorna i jedna novokomponovana pesma u duhu naše tradicionalne narodne muzike. Dozvoljeno je pevanje i u duetu.

Novčana nagrada za pobednika je 40.000 dinara, za drugo i treće mesto nagrade su 20.000 i 10.000, dok nagrada publike iznosi takođe 10.000 dinara. Turisitčka organizacija Rekovac navodi da uz prijavu kandidat obavezno treba da posalje video ili audio snimak na kome izvodi numeru u nekom od standarnih formata. Snimak sa popunjenom prijavom treba poslati na imejl adresu TO Rekovac, a rok za prijavljivanje je 15. jul.

Na ovom takmičenju u Rekovcu, inače, dosad su nastupale brojne danas poznate zvezde, a jedanaesto izdanje održače se 30. jula u Domu kulture od 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna