EPIDEMIJA SE STIŠAVA: U Smederevskoj Palanci vakcinisano skoro 40 odsto građana

J. I.

01. 06. 2021. u 17:34

U SMEDEREVSKOJ Palanci vakcinisano je 13720 osoba što je 37 odsto od broja punoletnih stanovnika opštine. Revakcinisano je 11086 osoba ili 30 procenata punoletnih.

ЕПИДЕМИЈА СЕ СТИШАВА: У Смедеревској Паланци вакцинисано скоро 40 одсто грађана

Foto: J. I.

Epidemiolpški podaci govore sa se ovaj talas epidemije lagano stišava. Tokom maja na korona virus ovde je testirano 710 osoba, a pozitivnih je bilo 129.

Poslednjeg dana maja u Kovid ambulanti palanačkog Doma zdravlja obavljeno je 15 prvih pregleda, a dve osobe bile su pozitivne na novi korona virus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)