BEZ GUŽVE DO PASOŠA: Uskoro otvaranje nove šaltersale PU Novi Sad

Lj. P.

25. 05. 2021. u 18:53

POLICIJSKA uprava u Novom Sadu, uskoro će dobiti novu šalter salu za građane, tako da će postojeće za izdavanje ličnih dokumenata građanima biti rasterećene.

БЕЗ ГУЖВЕ ДО ПАСОША: Ускоро отварање нове шалтерсале ПУ Нови Сад

FOTO: Lj.P.

Slobodan Malešić, načelnik Policijske uprave Novi Sad, ističe da sa lokalnom samoupravom rade na otvaranju nove sale. Prema njegovim rečima, novi prostor će se nalaziti na uglu ulica Sremske i Železničke, a cilj otvaranja još jedne šalter sale je da se smanje gužve i vreme čekanja za izradu ličnih dokumenata. Ova sala će imati od osam do deset šalter mesta.

- Veliki broj putnih isprava je istekao prošle godine, a zbog pandemije korone se nije nigde putovalo - kazao je Malešić. - Zbog toga su sada gužve u šalter sali u Bulevaru kralja Petra Prvog i u objektu kod Mosta slobode.

U policiji, kako je istakao preduzimaju mere kako bi se gužve smanjile, a produženo je i radno vreme u šalter salama. On je dodao da će se graditi nova policijska stanica u Radničkoj ulici gde će biti šalter sala od 100 kvadratnih metara sa više šaltera.

Prvi novosadski policajac je stanje bezbednosti u gradu ocenio više nego dobro, ističući dobru saradnju MUP sa gradskim i pokrajinskim vlastima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili