ĐERE RAZOČARAN NAKON ELIMINACIJE SA SERBIA OPENA: Loše se osećam, nisam navikao da igram u Beogradu, imao sam pritisak zbog toga

Novosti online

21. 04. 2021. u 09:51

SRPSKI teniser Laslo Đere eliminisan je na startu Serbia opena, pošto je poražen od Italijana Đanluke Magera sa 6:4, 6:3.

ЂЕРЕ РАЗОЧАРАН НАКОН ЕЛИМИНАЦИЈЕ СА СЕРБИА ОПЕНА: Лоше се осећам, нисам навикао да играм у Београду, имао сам притисак због тога

FOTO: AP/tanjug

Trenutno 49. igrač sveta bio je razočaran posle meča sa 98. reketom planete. Naglasio je da je bez ikakve potrebe osećao strah.

- Jako se loše osećam, razočaran sam izdanjem ovde. Nešto se desilo u glavi pred meč, osećao sam pritisak bez potrebe, strah - rekao je Đere posle meča, a preneli su organizatori turnira.

Potom se malo osvrnuo i na sam duel koji momak iz Sente rezultatski nije otvorio loše.

- Rezultatski sam dobro otvorio meč, ali iskreno mislim da je on više bio zaslužan za to nego ja, imao je puno grešaka. Kad je prestao da greši nisam bio u stanju da ubacim četiri loptice u teren. Možda je neki strah od poraza, a to mi se inače ne dešava - istakao je Laslo i dodao:

- Moguće da je i od silne želje da napravim dobar rezultat na domaćem terenu i podsvesni pritisak zbog toga, nisam bio fokusiran na igru. Nisam navikao da igram u Beogradu. Treba da naučim da izađem na kraj sa ovakvim situacijama.

Naredni turnir na kome će igrati Đere je Madrid. Pokušaće da izbori plasman u glavni žreb ovog Mastersa.

- Ići ću u Madrid da igram kvalifikacije, da se pripremim najbolje moguće do tada. Imam skoro dve nedelje i trudiću se da što pre zaboravim današnji meč i da nastavim dalje.

Na pitanje da li će igrati na drugom Serbia openu, ovaj 25-godišnjak je imao spreman odgovor.

- Imao sam raspored u glavi kako ću se pripremati za Rolan Garos. Trebalo bi da vidim kako ću igrati narednih nedelja, kako će se osećati fizički, jer ću vezati tri turnira, Beograd bi bio četvrti. Naravno, voleo bih da igram, ali videću - zaključio je Đere.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)