DUŠAN VEMIĆ: Ponosan sam na naše teniserke, dva poena odlučilo duel (VIDEO)

A. Ilić

17. 04. 2021. u 17:50

SELEKCIJA Srbije u okviru Bili DŽin King Kupa poražena je od Kanade sa 3:0.

ДУШАН ВЕМИЋ: Поносан сам на наше тенисерке, два поена одлучило дуел (ВИДЕО)

FOTO: Teniski savez Srbije

Nakon meča selektor domaće reprezentacije Dušan Vemić sumirao je utiske. 

- Publika je videla. Olga, pored Nine, Aleksandra i mala Lola, one su dobre teniserke. Olga igra vrhunski tenis, vreme je na njenoj strani. Mogu da im se zahvalim što su me izabrale za selektora. Ako nastavim u ovoj funkciji daću sve od sebe da one nastave da se razvijaju, rekao je Vemić.

On je potom prokomentarisao duel Nine Stojanović i Lejle Fernandez.  

- Nina je danas bila još bolja nego juče. Bila je brža i bolja. Mislim da je publika mogla da uživa u svetskom, vrhunskom tenisu. Fernandezova zaslužuje da bude u top 30. Lično smatram da i Nina zaslužuje top 30, ako ne i top 20. To će pokazati i njeni rezultati u budućnosti. Odlučile su nijanse. Dobila je dva poena manje od protivnice, a to je odlučilo ko će trijumfovati, istakao je Vemić i dodao:  

- Ovaj susret nažalost nije bio onakav kako smo svi želeli. Ja stvarno mislim da je uz malo sportske sreće moglo da bude i 4:0. Lopta je okrugla, a ovaj put bila je naklonjena gostima. Pohvalio bih sve devojke. Dale su sve od sebe. Svih pet su na svakom treningu dale sve od sebe. Podržavale su jedna drugu. Sama atmosfera je bila fantastična. Svi smo uradili sve da one budu spremne za ovaj vikend. Razočarani smo rezultatom. U isto vreme, verujem da će one izvući iz ovih nedelju dana sve pozitivno. Sport je nažalost takav. U našem sportu uvek ima pobednika i poraženog. Verujem da će devojke ove sezone igrati jako dobro, zaključio je selektor naših teniserki. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)