NOLE DOVODI SVETSKA IMENA U BEOGRAD: Tim, Vavrinka i Monfis na Serbia openu?

Novosti online

13. 03. 2021. u 08:24

Teniski turnir serije ATP 250 u Beogradu počinje 19. aprila a do 22. marta biće poznati svi učesnici.

НОЛЕ ДОВОДИ СВЕТСКА ИМЕНА У БЕОГРАД: Тим, Вавринка и Монфис на Сербиа опену?

Foto AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zagolicao je maštu srpcke javnosti najavom da će na turniru učestvovati sam krem svetskog tenisa, ali nije smeo da govori o imenima.

- Nakon 10 godina imaćemo ponovo turnir u kategoriji 250. Nadam se da će neke stvari da se smire, da se vrati publika bar u nekom kapacitetu. Već imamo potvrđena velika imena, ne smem da ih otkrivam za sada, ali uskoro ćemo i o tome. Biće to teniseri iz samog svetskog vrha. Nadam se da će Srbija uživati u kvalitetnom tenisu - rekao je Novak tokom nedavne proslave ATP rekorda.

Izvesno je da među tim imenima neće biti Rafaela Nadala, pošto je iste nedelje jedan od njegovih omiljenih turnira ATP 500 serije, Barselona.

Ipak, očekuje se bar jedan od igrača iz Top 10, a najizvesnije je da će Dominik Tim doći u Beograd. Pored njega, poznati teniski novinar Luka Fjorino, očekuje da u Beograd dođu još dva velika teniska imena - Sten Vavrinka i Gael Monfis.

Srpski teniser neretko je govorio o sjajnoj igri te dvojice tenisera, a i svi ljubitelji tenisa znaju koliko atraktivno igraju i Vavrinka i Monfis. Švajcarac je na turu čuveno ime, trenutno je 20. na svetu, dok je Francuz jedan od omiljenih tenisera zbog "titule animatora", jer često zabavlja publiku spektakularnim potezima. Gael je 12. reket sveta.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna