NOLE GOST SKUPŠTINE GRADA, PROJEKCIJA NA FASADI: Beograd slavi najboljeg tenisera sveta svih vremena (FOTO)

Novosti online

08. 03. 2021. u 22:20 >> 22:28

FASADA Starog dvora u Beogradu bila je večeras pretvorena u veliki ekran na kome su prikazani uspesi novaka Đokovića, njegovi najbolji potezi, pobede i osvajanje titula.

НОЛЕ ГОСТ СКУПШТИНЕ ГРАДА, ПРОЈЕКЦИЈА НА ФАСАДИ: Београд слави најбољег тенисера света свих времена (ФОТО)

FOTO: Novosti

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i  v.d. sekretara za urbanizam i građevinske poslove Bojana Radaković primili su našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića u Starom dvoru povodom toga što je od danas teniser sa najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste, ukupno 311.

Vesić je ovom prilikom istakao da im je velika čast i zadovoljstvo da ih večeras u Skupštini grada poseti Novak Đoković.

- Mi smo njemu u čast organizovali proslavu povodom toga što je danas zvanično postao najbolji teniser svih vremena. Napravili smo projekciju na fasadi Starog dvora. Naši najznačajniji objekti, mostovi, fontane, osvetljeni su u boji zastave Srbije. Na bilbordima su poruke zahvalnosti Novaku. Kada smo to organizovali nismo znali da je Novak u Beogradu. Pozvao me je juče i rekao da bi mogao da dođe u Skupštinu grada. Sve nas je prijatno iznenadio, a ispred Starog dvora je bila prava euforija. Hvala mu, još jednom je pokazao koliko je veliki i koliko voli svoj Beograd – rekao je Vesić.

Novak Đoković zahvalio je svima na ovoj predivnoj proslavi u njegovu čast i istakao da Beograd mora da se doživi da bi se voleo.

- Večeras je Novak Đoković posetio Skupštinu grada Beograda! Učinio je to tokom projekcije na fasadi Starog dvora koja je organizovana u čast njegovog zvaničnog proglašenja za najboljeg tenisera svih vremena.Novak je izašao ispred zdanja Starog dvora na radost stotina mališana koji su došli da gledaju projekciju. Sa svakim detetom se slikao i razgovarao. Ponovo je pokazao zašto je najveći! Hvala Nole za sve što si učinio za naš Beograd. Hvala jer uvek ponosno ističeš da si Srbin i Beograđanin! Ponosni smo na tebe - napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri