ĐOKOVIĆ POSLE TITULE: Danile, pričekaćeš još na pehar! Nekad smo se više družili u Monaku

Novosti online

21. 02. 2021. u 12:10

NOVAK Đoković osvojio je 9. titulu Australijan opena, posle čega se na ceremoniji obratio navijačima i javnosti.

ЂОКОВИЋ ПОСЛЕ ТИТУЛЕ: Даниле, причекаћеш још на пехар! Некад смо се више дружили у Монаку

Foto: AP

Devet od 18 Grend slem titula Novak je osvojio u Melburnu, još dva pehara dele ga od izjednačenja sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Prvo Novak nije mogao da dođe do reči od ovacija srpske publike. Onda se zahvalio Danilu Medvedevu na biranim rečima i čestitkama.

“Sjajan si momak, nekad smo se više družili u Monaku, lepo je bilo čuti te. Volim Danila kao osobu van terena, na terenu je svakako jedan od najtežih rivala, sa kojima sam se u karijeri suočio. Pitanje je kada ćeš uzeti Grend slem, uzećeš sigurno. Želim svima da skrenem pažnju šta je uradio, imao je seriju od 20 pobeda u nizu”, rekao je Novak.

Tim ima neprocenjive zasluge za podvig.

“Čestitke mom timu, Goranu, Uliju, svima kod kuće, roditeljima, supruzi, deci, uvek su tu uz mene, na ovom putu. Uli, tebi specijalno hvala, posvetio si vreme menee i pobrinuo si se da mogu da igram, večno sam ti zahvalan. Hvala svima zbog energije koju mi dajete. Ima pomešanih osećaja, kada sam dolazio ovde, povukli smo liniju i ovo je uspešno za organizatore. Čestitam, nije bilo lako, izazovno je organizovati na više nivoa. Moraju da budu svi ponosni na sebe, dozvolili su nam da dođemo i igramo. Hvala vam što ste omogućili da se ovaj turnir desi. Hvala i ovom terenu, Rod Lejver Areni. Volim te svake godine sve više, ljubav se nastavlja.”


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!