DANIL MEDVEDEV NIJE ŠTEDEO REČI O NOVAKU: Ovoliko pozitivnih stvari o našem teniseru je malo ko izgovorio!

Novosti online

20. 02. 2021. u 14:39

SRPSKI teniser igraće sutra od 9:30 protiv Danila Medvedeva u finalu Australijan opena.

ДАНИЛ МЕДВЕДЕВ НИЈЕ ШТЕДЕО РЕЧИ О НОВАКУ: Оволико позитивних ствари о нашем тенисеру је мало ко изговорио!

Foto: Printskrin

Ruski teniser prijatno je iznenadio govoreči o našem teniseru pred meč. Poručio je da će nadolazeća generacija morati da se potrudi kako bi skinula sa trona Novaka, Rodžera i Nadala. 

- Znam da ću morati da prikažem svoj najbolji tenis, ako želim da ga pobedim. Trijumf protiv njega u finalu je možda nešto najveće u svetu tenisa. Volim Novaka kao igrača i kao osobu. Iskreno ne vidim ništa loše u njegovim rečima. I ne treba mi veća motivacija od toga što igram finale grend slem turnira - poručio je Rus i iskreno dodao:

- Novak je favorit jer nikada ovde nije izgubio u finalu. Ja imam ulogu izazivača. Borim se protiv momka, koji je ovde osvojio osam titula. I srećan sam zbog toga. Volim da igram protiv Đokovića. Uvek su ti mečevi teški i psihički i fizički. On je jedan od najboljih u istoriji našeg sporta. Obojica ćemo imati neku vrstu pritiska. On juri 18, ja prvu gren slem titulu. Ako govorimo generalno, nemam šta da izgubim, iskreno.

Tradicija je na strani Đokovića koji je dobio četiri od sedam duela protiv Rus 

- Nije to toliko važno, osim ako nije recimo 10:0 u korist jednog igrača. Svaki od naših duela je različit. Samo smo jednom igrali na gren slemu, baš ovde. Pobedio me u četiri teška seta, iako mislim da tada nisam bio na nivou na kojem sam sada. To što smo već igrali, što ga poznajem, daje mi veće šanse u finalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ REKET ZAMENIO PALICOM: Vratio se u Marbelju i u prvom planu mu trenutno nije tenis (FOTO)