OVO POLAKO PRELAZI U LUDILO: "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!"

Novosti online

15. 02. 2021. u 17:32

ОВО ПОЛАКО ПРЕЛАЗИ У ЛУДИЛО: Опоравити се од такве повреде мишића за два дана? Новаче, научи ме!

FOTO: EPA

AUSTRALIJSKI teniser Tanasi Kokinakis nastavio je tamo gde je njegov najbolji prijatelj Nik Kirjos stao.

Dubl partner Nika Kirjosa začudio se kako se Novak Đoković tako brzo oporavio.

"Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!", rekao je Kokinakis.

Kokinakis i Kirjos su ispali u konkurenciji dublova i posle meča su obojica pričali o Đokoviću.

"Nemam ideju kako mu je i kroz šta prolazi, samo znam da mu je pukao mišić. Ali, nisam mislio ništa loše kada sam to rekao, samo mi nije jasno kako se tako brzo oporavio. Poštovanje, mogao bi da me nauči. Znam da će neki srpski navijači misliti da sam želeo da ga vređam i uzeti me na zub, ali to nije tako. Meni je bilo potrebno nekoliko meseci da se oporavim od povrede od koje se on oporavio za dva dana. Svaka čast, paklen igrač", rekao je Australijanac.

(B92) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Miki Zg

15.02.2021. 18:03

U svijetu tenisa tko je Tanasi Kokinakis ili Nik Kirjos .Obične babe ,prekoplotuše koji se bave izmišljenim spletkama ,ogovaranju najboljeg tenisera svih vremena !

posmatrac iz daleka

15.02.2021. 18:25

Dodji da odigramo jednu partiju tenisa. ( rekao bi mu Nole). Ma da je to za tebe teze nego se popeti na K2. Trazim vratar za moj restoran u Beogradu na vodi. To mesto je upraznjeno.

buki

15.02.2021. 20:12

Svaki mišić ima veliki broj mišićnih vlakana koja mogu da se istegnu, a može izvestan broj i da pukne. Ako puknu sva vlakna, nastaje rupa u mišiću, ali se to retko događa. Mnogo češća su delimična oštećenja mišića, a oporavak zavisi od obima povrede.A što se tiče ovih dubl partnera, nisu zaslužili ni da ih Novak pogleda, pa mogu da se leče međusobno, uz obavezno prisustvo i angažovanje dobrog psihijatra.