SAGA ĐOKOVIĆ I DALJE TRAJE: Direktor Australijan opena "presekao" kada je raspored za nedelju u pitanju

Novosti online

13. 02. 2021. u 11:37

OD juče su sve oči uprte u fizioterapeute i doktore. Na njima je težak zadatak - da osposobe NovakaĐokovića da izađe na teren u osmini finala Australijan opena.

САГА ЂОКОВИЋ И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Директор Аустралијан опена пресекао када је распоред за недељу у питању

FOTO: EPA

Raspored mečeva za nedelju je izašao, a direktor turnira Kreg Tajli je na njega uvrstio i prvog igrača planete.

Naime, Srbin je tokom meča sa Tejlorom Fricom doživeo povredu. Nije hteo da preda meč, izdržao je, pobedio, ali njegov nastup u nastavku prvog Grend slema u sezoni je pod velikim znakom pitanja.

Ipak, Tajli je odlučio da meč Novak Đoković - Miloš Raonić bude poslednji na programu, tačnije oni na terenu ne bi trebalo da se nađu pre 10.30 po srednjeevropskom vremenu.

Možda je direktor Australijan opena doneo ovakvu odluku kako bi ostavio što više prostora za oporavak svetskom broju jedan.

Tajli je takođe istakao da veruje da će Đoković igrati protiv Kadanađanina. Trener srpskog asa Goran Ivanišević je potvrdio da će Nole propustiti današnji trening kako bi učinio sve da se oporavi i bude spreman za meč.

Osluškivaće se tokom dana vesti iz Melburna. Navijači osmostrukog osvajača Australijan opena i istinski ljubitelji tenisa veruju da će Đoković smoći snage da se suprostavi Milošu Raoniću.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri