NOVI UDARAC NA ODRŽAVANJE AUSTRALIJAN OPENA: Stanovnici Melburna se digli protiv Novaka, Rafe i ostalih, traže sudsku zabranu

Tanjug

04. 01. 2021. u 11:25

НОВИ УДАРАЦ НА ОДРЖАВАЊЕ АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА: Становници Мелбурна се дигли против Новака, Рафе и осталих, траже судску забрану

Foto: EPA-EFE/ ROMAN PILIPEY

ORGANIZATORIMA Australijan opena preti tužba vlasnika stanova u "Vestin Melburn“ hotelu, gde bi teniseri i teniserke trebalo da odrade dvonedeljni karantin po dolasku u Melburn zbog pandemije virusa korona.

Kako pišu lokalni mediji, a prenosi Sport klub, vlasnici stanova, od kojih neki žive stalno u hotelu u Kolinsovoj ulici, smatraju da dolazak stotina ljudi iz svih delova sveta predstavlja u ovom trenutku neprihvatljiv rizik za njih i širu zajednicu.

Vlada i Teniska asocijacije Australije dogovorili su da igrači dođu u Melburn između 15. i 17. januara i u karantinu provedu dve nedelje (mogu da izađu dnevno pet sati, samo na trening i terapije), a tokom te dve nedelje pet puta će biti testirani na virus korona.

Australijan open počinje 8. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ijaoooo opet podvale

04.01.2021. 15:38

A je li može da igra na Playstation i da mu trofej važi kao pravi GS? A bodovi? Oće li imati duple bodove, ono i od ove na playstation i od prošle sa pravog AO?