AMERIKANCI ŽESTOKO IZVREĐALI NOVAKA: Đoković zaslužuje da bude idiot svake godine

Novosti online

25. 12. 2020. u 12:10

NOVAK Đoković se ponovo našao na udaru stranih medija. Posle Britanaca koji su ga nazvali kovidiotom godine i Amerikanci su na krajnje prost i primitivan način izvređali najboljeg tenisera sveta.

АМЕРИКАНЦИ ЖЕСТОКО ИЗВРЕЂАЛИ НОВАКА: Ђоковић заслужује да буде идиот сваке године

EPA-EFE/ANDY RAIN

Naime, portal "Deadspine" je napravio listu idiota godine, na kojoj je 20. mesto zauzeo Novak Đoković. Autori teksta su dodali da Srbin zaslužuje da ga vređaju svake godine. I to zbog čega?

Prilikom odabira "idiota godine" Amerikancu su odlučili da na listu uvrste one osobe koje karakteriše - neznanje, nadmenost, zloba i nesposobnost! Sramno! Ništa od toga Novak nije.

Autori su dodali da bi "ideio godine" trebalo da bude povezan samo sa pandemijom, ali ne mora da se ograničava samo na globalni problem.

U obrazloženju zbog čega je Novak "idiot" godine, Amerikanci su napisali:

- Džoker bi mogao da se svake godine nađe na ovoj listi zbog svojih kultnih razmišljanja o zdravlju. U odsustvu tenisa, Đoković je bio domaćin posećenog turnira (Adrija tura), nakon kojeg su on i još nekoliko igrača bili pozitivni na korona virus. Tada su se pojavile i fotografije iz noćnih klubova na kojima su igrači bili. Na US Openu nije bilo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa je Đoković mogao jednostavno da se prošeta do titule, ali on je u trenutku frustracije udaruo loptu koja je udarila u grlo linijskog sudiju, pa su ga izbacili sa turnira. Možda je lopta jednostavno ignorisala njegove emocije?

(Blic)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a