OBRT OD 180 STEPENI: Novak se vraća u Savet igrača ATP-a?

Novosti online

18. 11. 2020. u 09:40

ОБРТ ОД 180 СТЕПЕНИ: Новак се враћа у Савет играча  АТП-а?

Foto AP

TENISKI reporter za engleski Dejli telegraf Sajmon Brigs, objavio je da Novak Đoković želi da se vrati u ATP-ov Savet igrača jer, navodno, od ideje o novoj Asocijaciji teniskih igrača niema ništa zbog slabog interesovanja tenisera?

- Za slučaj da vam nije bilo dovoljno teniskih vesti noćas, čujem da su Novak Đoković i Vasek Pospišil, koji su napustili ATP Savet igača u avgustu, kako bi formirali svoje udruženje teniskih igrača, sada poslali prijave da se vrate u Savet igrača. Izgleda da nisu imali mnogo uspeha sa regrutacijom za svoje udruženje - napisao je Brigs na Tviteru.

Ako je istina ovo što Brigs piše, nije jasno zašto je Nole promenio odluku. Da li je ovo neki manevar, ili je jednostavno Srbin odustao od borbe sa vetrenjačama pokazaće vreme.

Novak večeras od 21.00 igra meč drugog kola ATP finala protiv Danila Medvedeva.

(Alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Stojke

18.11.2020. 10:22

Naškrabao neki maliciozni britanac marejev obožavalac, a brže bolje preneli lokalni federerovi ljubitelji. Neverovatna doza srboržnje.

Marigold

18.11.2020. 10:48

Nijedne francuske ili engleske novine nikada neće svoj igraca nazvati Francuz ili Englez, nego će mu navesti ime ili napisati "naš igrač", niti će ikada francuske novine za svog predsednika reći Predsednik Republike Francuske Emanuel Makron već samo Predsednik Makron ili engleske novine reći za englesku kraljicu ili svog premijera da je "Kraljica Elizabeta II od Velike Britanije i Severne Irske/Ujedinjenog Kraljevstra" ili Premijer Velike Britanije..., nego samo Kraljica Elizabeta II ili Premijer Boris Džonson. Zašto smo onda samo mi veći katolici od Pape i za Noleta pišemo "Srbin", kao da ne znamo ko je, ili za Vučića da je predsednik Republike Srbije (za razliku od Kraljevine Srbije ili Republike Rumunija !?!)?