HAMAD MEĐEDOVIĆ ZA "NOVOSTI": Novak se za sve pita!

V. N.

08. 10. 2020. u 20:31

NADA srpskog tenisa, sedamnaestogodišnji Hamad Međedović ostavlja zapažen utisak na ovogodišnjem juniorskom Rolan Garosu.

ХАМАД МЕЂЕДОВИЋ ЗА НОВОСТИ: Новак се за све пита!

Foto arhiva VN

Mladi teniser iz Novog Pazara je na početku eliminisao prvog nosioca u singlu Francuza Arloda Majoa, ali nije uspeo da se plasira u četvrtfinale, dok je u dublu u paru s ruskim igračem Maratom Šaripovim ....

- Zadovoljan sam, jer sam dokazao sebi da mogu da igram i protiv takvih igrača. Nadao sam se da ću dogurati još dalje. Trudio sam se, ali nije bilo dovoljno ovog puta - rekao je Međedović, odgovarajući na pitanje "Novosti".

Otkrio je i da mu je podršku dao i Novak Đoković, s kojim se ranije više puta susreo, a imao je priliku i da sa njim jednom trenira.

- Poslao mi je poruku da mi čestita, a ja sam mu se zahvalio i takođe mu čestitao na njegovim dosadašnjim rezultatima i pobedama na Rolan Garosu - kaže nam Međedović.

Na pitanje novinara na konferenciji za medije u Parizu, dao je i svoju prognozu o konačnom pobedniku:

- Iskreno, mislim da će Novak da osvoji Rolan Garos! Igra jako dobar tenis. Pokazao je to i u Rimu, i ovde. I Rafa stvarno igra dosta dobro, ipak je on ovde najveći favorit, ali mislim da je Nole taj koji se za sve pita. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju