JOŠ JEDAN ŠOK U RIMU! Šampion Danil Medvedev mora kući!

Novosti online

14. 05. 2024. u 19:33 >> 20:16

Novak Đoković je senzacionalno izgubio u trećem kolu ATP turnira u Rimu, ali taj masters je bio "koban" i za još jednog favorita.

ЈОШ ЈЕДАН ШОК У РИМУ! Шампион Данил Медведев мора кући!

FOTO: TennisTV

Rus Danil Medvedev, koji je u ponedeljak u tri seta velike borbe eliminisao reprezentativca Srbije, Hamada Međedovića, u utorak je eliminisan.

Naime, Medvedeva je, kao četvrtog tenisera sveta, pobedio 16. sa ATP liste, Amerikanac Tomi Pol - rezultat u osmini finala glasio je 6:1, 6:4 za Pola.

Meč je trajao svega 74 minuta i američki igrač je za to vreme u potpunosti dominirao, iako je naspram sebe imao šampiona ovog mastersa.

Medvedev je imao dvostruko manje direktnih poena (9-18), na svoje servise je "uzeo" svega polovinu poena (21 od 42), a na servise Pola 36% (21/58).

Tomi Pol će u četvrtfinalu igrati protiv Huberta Hurkača, koji je posle preokreta, kao 9. na ATP listi, savladao 19., Sebsastijana Baeza, rezultatom 5:7, 7:6(4), 6:4.

Ko pobedi u meču Pol - Hurkač, u polufinalu će igrati ili sa Nikolasom Harijem, ili sa Stefanosom Cicipasom, koji je u poslednjem meču ovog dana deklasirao 11. na ATP listi, Aleksa de Minora sa 6:1, 6:2. 

Na drugoj strani žreba četvrtfinalisti su Tabilo - Žang, odnosno Zverev - Fric.

 

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku