HIT IZJAVA KIRJOSA: Evo šta je Australijanac rekao o Đokoviću

Novosti online

18. 04. 2024. u 13:46

Australijski teniser Nik Kirjos je u razgovoru sa Naomi Osakom u podkastu, govorio o brojnim temama, a jedna od njih je bio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

ХИТ ИЗЈАВА КИРЈОСА: Ево шта је Аустралијанац рекао о Ђоковићу

Foto: Profimedia

Prokomentarisao je Kirjos da smatra da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer nikada nisu pomislili da mogu da izgube od njega, kao i da ih porazi od Kirjosa i dalje "proganjaju".

- Mislim da Federer, Nadal i Đoković nikada nisu pomislili da će izgubiti od mene. Mislim da se osvrću i kažu: "Kako smo, dođavola, uspeli da izgubimo od njega?"

Kirjos ima 2:1 protiv Đokovića, 3:6 protiv Nadala i 1:6 protiv Federera i jedan je od dvojice igrača, zajedno sa Lejtonom Hjuitom, koji su pobedili u svom prvom susretu u karijeri sa Nadalom (Vimbldon, 2014), Federerom (Madrid, 2015) i Đokovićem (2017, Akapulko).

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)