RUD BLISTA: Evo šta je rekao o Đokoviću posle trijumfa

Novosti online

14. 04. 2024. u 07:57

Kasper Rud eliminisao je Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Monte Karlu, a potom je za medije govorio o ovom upehu.

РУД БЛИСТА: Ево шта је рекао о Ђоковићу после тријумфа

FOTO: Tanjug/AP

Na početku je istakao je da je bio zaista težak zadatak igrati protiv Đokovića.

– Novak ne izgleda uvek kao da je ljudsko biće, ali ipak to jeste. Ono što me je mnogo motivisalo i pomoglo je njegov poraz od Luke Nardija u Indijan Velsu. Tada je pokazao da je ponekad ipak ranjiv. Ne mnogo dana u godini, ali ponekad jeste i tada je šansa da se pobedi. Na sreću po mene, uspeo sam da se setim u finišu meča i to iskoristim. Više sam verovao u sebe, da mogu da ga pobedim, nego ranije. Jednostavno, on u ovoj godini do sada nije imao toliko uspeha kao uvek, a tenis tako funkcioniše. Kada vidite da sezonu počne besprekorno, pomislite, ovog momka je gotovo nemoguće pobediti. Ali kada vidite da ga je nekoliko drugih već pobedilo, počnete više da verujete u sebe. - počeo je Rud

Rekao je da misli da je njegova prednost bila to što je odigrao više mečva na šljaci.

– Mnogo je faktora koji utiču na teniski meč. Očigledno je da sam ja odigrao više mečeva na šljaci od njega kome je ovo bio prvi turnir još od Rolan Garosa prošle godine –

Na kraju je dodao da će biti teško protiv Cicipasa.

– Biće teško, Stefanos je odličan teniser na svim podlogama, ali najviše na šljaci – najavljuje Rud finale protiv Cicipasa, protiv koga vodi sa 2:1 u pobedama a dobio je i jedini dvoboj na šljaci, u Madridu 2021. Dva puta je ovde bio šampion, nije poslednjih 7-8 meseci dobro igrao, ali možda se sada vraća u formu. Očekujem njegovu najbolju verziju. - zakključio je Rud.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave