BRUKA KOJU TENIS NE ZASLUŽUJE: Ovako je Janik Siner "sklonjen" sa mastersa u Monte Karlu (FOTO)

Novosti online

13. 04. 2024. u 16:53

JANIK Siner izgubio je u polufinalu Monte Karla od Stefnosa Cicipasa sa 6:4, 3:6, 6:4, ali ishod meča je vrlo lako mogao da bude drugačiji.

БРУКА КОЈУ ТЕНИС НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ: Овако је Јаник Синер склоњен са мастерса у Монте Карлу (ФОТО)

FOTO: Profimedia

Imaće Italijan razloga da bude ljut na sudiju Oreli Turt, koja je napravila veliki propust u petom gemu trećeg seta.

Naime, drugi teniser sveta je imao brejk loptu na drugi servis Grka. Atinjanin je poslao loptu u aut koji je bio poprilično veliki, ali Francuskinja to nije videla.

Sve to se dogodilo pri rezultatu 1:3 za Sinera koji bi na taj način stekao prednost od dva brejka i jako teško bi se 12. na ATP listi vratio u meč posle toga.

Na kraju, ne samo da se Italijan domogao finala, već će umesto očekivanog meča za titulu Janik Siner - Novak Đoković, za titulu igrati Stefanos Cicipas - Kasper Rud (koji je prvi put u karijeri pobedio najboljeg Srbina koji se bavio tenisom).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?