NOVI MALER ZA RAFAELA NADALA: Španac ponovo neće moći na teren! Da li će Rafa igrati na Rolan Garosu?

Novosti online

04. 04. 2024. u 09:20

Španski teniser Rafael Nadal baš nema sreće. Poslednji meč je odigrao početkom 2024. godine protiv Džordana Tompsona u Brizbejnu i izgubio, a nakon toga Španac nikako ne uspeva da se vrati na teren, a taman kada se činilo da ćemo moći još neko vreme da uživamo u partijama "bika sa Majorke", pojavio se novi problem.

НОВИ МАЛЕР ЗА РАФАЕЛА НАДАЛА: Шпанац поново неће моћи на терен! Да ли ће Рафа играти на Ролан Гаросу?

FOTO: EPA-EFE/DARREN ENGLAND AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Rafael Nadal bi vrlo lako mogao da provede van terena još minimum šest nedelja, iako je bilo najavljeno da će biti spreman za masters u Monte Karlu, kako piše portal "Sport.es".

Nadal je prvo planiran da igra u Americi, ali je neposredno pred Indijan Vels otkazao učešće u Kaliforniji. Odlučio je da se sprema za sezonu na šljaci, ali se pojavio novi problem sa leđima, zbog čega će Rafa izvesno preskočiti nekoliko turnira.

FOTO: Tanjug/AP

Osim Monte Karla, koji počinje 7. aprila, Nadal će propustiti i Madrid, kao i Barselonu, koju je osvajao 12 puta. Pod upitnikom je i nastup na turniru u Rimu, koji počinje 6. maja. Za sada, Španac se nada da će igrati na Rolan Garosu, turniru koji je osvojio čak 14 puta, po čemu je apsolutni rekorder.

Podsetimo, ove sezone je Nadal igrao samo Brizbejn, koji je bio pripremni turnir za Australijan open, kao i egzibiciju u Las Vegasu, gde je poražen od zemljaka, Karlosa Alkaraza.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)