GLEDAO SAM KOGA ĆE ĐOKOVIĆ PRVO DA "UBIJE": Goran Ivanišević otvoreno o saradnji sa Novakom (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 04. 2024. u 18:27

GORAN Ivanišević i Novak Đoković prekinuli su saradnju, bila je to možda i glavna vest u svetu tenisa, a sada je i Hrvat detaljnije govorio o svemu što je prethodilo rastanku dvojice saradnika.

ГЛЕДАО САМ КОГА ЋЕ ЂОКОВИЋ ПРВО ДА УБИЈЕ: Горан Иванишевић отворено о сарадњи са Новаком (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nije Novak Đoković prethodnih nedelja bio u formi, sve je kulminiralo porazom od Luke Nardija, vidno je razočaran bio srpski teniser, a nekoliko dana nakon mastersa u Indijan Velsu objavljen je kraj.

U razgovoru za "Sport klub" Ivanišević je govorio o saradnji sa najboljim teniserom svih vremena, a pomenuo je finale Adelejda 2023. godine, kada je nakon preokreta Srbin slavio protiv Korde.

– Kad je u Adelejdu igrao finale sa Kordom. Piči sunce, niti mi šta vidimo, ludilo na terenu, Korda igra neverovatno, on gubi set, Korda bolji u tom trenutku, a sve je blizu metar od nas. I pita on nas šta da radi, pa govorim ja, govori Čarli, i u jednom trenutku bio mu je i brat Marko tamo i on pita "Mare, šta da radim?" i Marko ga gleda tri sekunde i kaže "Pronađi unutrašnji mir u sebi", on se okreće... Ja sam na podu, mislio sam koga će prvo da ubije, mene, Mareta ili Čarlija... Prođe pet minuta, on potpuno preokrene tok meča i dobije taj meč – ispričao je Ivanišević, a preneo "Sportal".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)