OŠTRE REČI LEGENDE TENISA: Nećete verovati šta je Rodik zamerio Đokoviću (VIDEO)

Novosti online

22. 03. 2024. u 12:58

Bivši teniser i nekadašnji broj jedan svetskog tenisa Endi Rodik uputio je kritike na račun Novaka Đokovića zbog jedne situacije koja se dogodila na turniru u Indijan Velsu.

ОШТРЕ РЕЧИ ЛЕГЕНДЕ ТЕНИСА: Нећете веровати шта је Родик замерио Ђоковићу (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Radi se o meču trećeg kola Indijan Velsa između Novaka Đokovića i Italijana Luke Nardija, koji je priredio veliko iznenađenje i iz meča izašao kao pobednik.

U jednom poenu delovalo je da je Nardi stao sa igrom posle servisa Đokovića, što je zbunilo srpskog tenisera koji je prekinuo poen i ušao u raspravu sa sudijom. 

Američkom teniseru Endiju Rodiku je taj momenat privukao posebnu pažnju.

- Bio je to očajnički potez. Ne vidim što bi Novak bio tako očajan protiv 123. na svetu. Pod jedan, momak nije prestao sa igrom. Pogledajte, nije stao. Imate 27 klipova Đokovića gde, i to baš mrzim, okreće časovnik 13 godina unazad i očekuje od nas da se setimo jednog poena, i kao da nema nikakvog znaka kako Novak staje, ali u stvari staje i više nego što je Nardi u tom trenutku. Nardi nije stao sa igrom. Čak i ako tvoj protivnik stane, ne mora da znači da moraš i ti. Sasvim suprotno. Ako oni stanu, ti nastaviš, osvojiš poen - rekao je Rodik.

Ali, tu se Rodik nije zaustavio u komentaru, nego je nastavio u istom stilu.

- To je kao da si izabrao - pod jedan, da pogrešiš oko toga šta neko drugi radi. Onda doneseš pogrešnu odluku u vezi sa nastavkom poena, onda se žališ sudiji i to posle pomeneš mlađem igraču, koji je imao najveći momenat u svojoj karijeri prilikom tog rukovanja, to je, po mom mišljenju, neiznuđena greška - poručio je Amerikanac.

BONUS VIDEO POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)