OBRT! Novak Đoković dobija novu šansu da igra u Indijan Velsu?

Novosti online

12. 03. 2024. u 10:15

ZAVRŠIO je Novak Đoković učešće u Indijan Velsu pošto je senzacionalno izgubio od 123. igrača sveta Italijana Luke Nardija posle tri seta, 4:6, 6:3, 3:6.

ОБРТ! Новак Ђоковић добија нову шансу да игра у Индијан Велсу?

FOTO: Tanjug/AP

Međutim, mogao bi najbolji igrač sveta ipak da ostane na pomenutom turniru. Naime, organizatori Indijan Velsa iznenada su se odlučili da organizuju i turnir miks dublova.

Direktor turnira Tomi Has je prethodne kalifornijske večeri uputio pozivnice igračima koji bi da se oprobaju i u tom formatu. Koncipirano je tako da bi bilo osam timova, počelo bi se u sredu, a nagradni fond je 150.000 dolara.

U tome bi priliku mogao da vidi i Novak Đoković nakon iznenadne, rane eliminacije u singlu. Ako ni zbog čeg drugog, onda barem zbog održavanja forme Novak bi mogao da se oproba i u paru sa nekom teniserkom.

Poslednji put Đoković je miks dubl igrao nedavno u Pertu na Junajted kupu, kada je zajedno sa Olgom Danilović savladao kineski par Ćinven Dženg i Džidžen Džanga.

Ostaje da se vidi kakav će biti odluka najboljeg igrača sveta.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave