"TUŽNO JE..." Novak Đoković progovorio o Rafaelu Nadalu

Novosti online

08. 03. 2024. u 10:03

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da se nada da će imati dobar turnir u Indijan Velsu i dodao je da želi da nastavi da piše istoriju ovog sporta.

ТУЖНО ЈЕ... Новак Ђоковић проговорио о Рафаелу Надалу

FOTO: AP

"Srećan sam što sam se vratio u Indijan Vels posle pet godina, vreme tako brzo leti. Nadam se da ću imati dobar turnir. Imam jasnu ideju o turnirima koje ću posebno ciljati ove godine, grend slemove i naravno Olimpijske igre. Imam malo drugačiji pristup, selektivniji sam, slušam svoje telo i svoj tim", rekao je Đoković.

Đoković je bio slobodan u prvom kolu mastersa u Indijan Velsu, dok će u drugom kolu igrati protiv Australijanca Aleksandra Vukića.

Srpski teniser je ovu godinu, za razliku od brojnih prethodnih sezona, počeo porazom u polufinalu Australijan opena od Italijana Janika Sinera.

"Često sam počinjao sezonu sa ovim trofejom, koji mi je davao dobru dozu samopouzdanja za ostatak godine. Imao sam izuzetnu sezonu prošle godine, obarao sam rekorde, pisao istoriju sporta, trebalo je mnogo energije. Imam utisak da nisam imao dovoljno vremena da se odmorim i da se dobro pripremim", rekao je Đoković.

"Nisam igrao svoj najbolji tenis u Australiji za razliku od Sinera, koji je bio mnogo bolji i zaslužio je da osvoji trofej", dodao je prvi teniser sveta.

Španac Rafael Nadal je trebalo da se vrati na teren upravo u Indijan Velsu, ali je ipak odustao od nastupa rekavši da nije dovoljno spreman.

"Tužno je zbog turnira što je Rafa morao da se povuče. Slučajno sam bio sa njim na letu za SAD, bilo je veoma lepo videti ga. Znam da je odlučio da dođe ranije, da trenira i da se spremi. Dao je sve od sebe", rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)