ĐOKOVIĆ IZAZVAO HAOS! Delirijum zbog Novaka u Kaliforniji (VIDEO)

Novosti online

29. 02. 2024. u 09:51

Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, izabrao je krajnje zanimljivo mesto za trening uoči početka mastersa Indijan Vels.

ЂОКОВИЋ ИЗАЗВАО ХАОС! Делиријум због Новака у Калифорнији (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Nole je trenirao na terenima Univerziteta Kalifornija, čuveni UCLA, a njemu su prisustvovali brojni studenti koji su ispunili tribine, dok je šou ukrala njegova ćerkica Tara.

Veliki broj studenata s Univerziteta Kalifornija uživao je u treningu srpskog i svetskog teniskog asa koji je odradio na tri sata od Indijan Velsa.

Kako nije bilo obezbeđenja, tako su studenti mogli posle treninga da siđu na teren i fotografišu se sa prvim reketom planete i vlasnikom rekordne 24 grend slem titule.

Đoković je kao i uvek bio srdačan, izašao je gotovo svima u susret, dok je njegova ćerkica Tara fotografisala oca prilikom jedne od pauza.

Atmosfera je zaista bila fantastična, studenti koji su se našli na licu mesta stekli su uspomenu za ceo život.

Podsećanja radi, Novak je poslednji put na Indijan Velsu, čiji je početak zakazan za 6. mart, učestvovao pre pet godina.


Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)