"ĐOKOVIĆ JE KRIV ZA KOLAPS KARLOSA ALKARAZA"! Pakao kroz koji je prošao Novak napravio je haos u glavi Španca

Novosti online

20. 02. 2024. u 08:37

Kris Bauers, poznati teniski novinar, jedan je od retkih koji se usudio i rekao da se Karlos Alkaraz ekspresno domogao vrha samo jer Novaku Đokoviću nije bilo dozvoljeno da se takmiči na nekim turnirima jer nije vakcinisan.

ЂОКОВИЋ ЈЕ КРИВ ЗА КОЛАПС КАРЛОСА АЛКАРАЗА! Пакао кроз који је прошао Новак направио је хаос у глави Шпанца

FOTO: Tanjug/AP

Prema njegovom mišljenju, rezultati španskog tenisera u tom trenutku nisu bili realni. Bauers je govorio o uspehu Alkaraza, koji je u to vreme postao najmlađi broj jedan ikada, u diskusiji u podkastu "Teniskog kanala".

- Rekao bih da je igrač zbog kog sam najviše uzbuđen Karlos Alkaraz. On je u blagom padu, čini mi se da više ne uživa toliko, delom zbog toga što je do vrha stigao ‘veštački‘ rano. Uz malu zaslugu toga što Đokoviću nije dozvoljeno da igra na nekim turnirima, dva od četiri grend slema, četiri od osam mastersa 1000 u 2022. zbog njegovog vakcinalnog statusa. Mislim da je Alkaraz prerano stupio na najveću scenu - istakao je Bauers.

Španac nedavno nije uspeo da odbrani titulu na Buenos Ajresu nakon poraza u polufinalu, posle eliminacije u četvrtfinalu Australijan opena, čime je nastavljen niz bez titule započet prošle godine.

Foto: EPA-EFE/STR

 

- Istina je da su sada očekivanja takva da bi trebalo da pobedim na svakom meču, nebitno od turnira na kom se nalazim. Mislim da Đari ima nivo igre kojim može svakog da pobedi - rekao je Alkaraz pre odlaska iz Argentine.

Alkaraz je posle poraza u Buenos Ajresu dodatno izgubio korak za vodećim na ATP listi Novakom Đokovićem. Španski teniser sada ima zaostatak od 750 poena.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori