ARAP SIPA, NE PITA! Evo koliko će Novak Đoković zaraditi novca na takmičenju "Slem šest kraljeva"

Novosti online

07. 02. 2024. u 10:31

NA fudbal su se obrušili munjevitom brzinom i letos dokazali da para i dalje vrti gde burgija neće. Sada je, za bogate Arape, na redu i tenis.

АРАП СИПА, НЕ ПИТА! Ево колико ће Новак Ђоковић зарадити новца на такмичењу Слем шест краљева

FOTO: Tanjug/AP

Doduše, još uvek na egzibicionom nivou budući da će u oktobru 2024. u Rijadu biti održano takmičenje pod nazivom "Slem šest kraljeva".

Na njemu će učestvovati Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Janik Siner, Rafael Nadal i Holger Rune, a već se priča i o nagradnom fondu turnira.

Kako saznaje britanski „Telegraf“, svaki učesnik trebalo bi da dobije ček od 1,5 miliona dolara, dok bi pobednik bio bogatiji za čak šest miliona dolara.

Što znači da bi Novak Đoković mogao da zaradi skoro duplo više nego kada bi osvojio Ju-Es open, čiji je fond tri miliona dolara.

Kraljevska porodica Saudijske Arabije biće u Rijadu i očekuje se da će ispuniti tribine na teniskom spektaklu.

Ovaj turnir biće organizovan usred ATP sezone, ali još uvek nije poznato kog datuma. Najavljeno je da će biti u oktobru, verovatno između mastersa u Šangaju i Parizu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!