GOSTI OČITALI LEKCIJU: Dejvis kup reprezentacija Srbije poražena u Kraljevu od Slovačke

G. ĆIROVIĆ

03. 02. 2024. u 14:58

Porazom i u današnjem dublu, Dejvis kup reprezentacija Srbije izgubila je u konačnom skoru od selekcije Slovačke pa će u septembru igrati za opstanak u Svetskoj grupi ovog značajnog takmičenja, dok su gosti zasluženo izborili plasman u grupnu fazu.

ГОСТИ ОЧИТАЛИ ЛЕКЦИЈУ: Дејвис куп репрезентација Србије поражена у Краљеву од Словачке

G.Šljivić

Nakon oba poraza u singlu prvog dana, i naš dubl koji su činili Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić uprkos velikoj borbenosti i želji da našem timu donese prvi poen u meču ipak je pognutih glava napustio šljakasti teren u kraljevačkoj dvorani kraj Ibra izgubivši od slovačkog para Lukaš Klajn/Igor Zelenaj sa 0:2 (6:7, 3:6), za vođstvo gostiju od nedostižnih 0:3.

G.Šljivić

 

Porazi Lajovića od Molčana i Kecmanovića od Klajna u petak, kako se ispostavilo, nagovestili su konačan epilog, mada su naši teniseri hrabro najavljivali da će se boriti do poslednjeg poena dok budu imali i najmanju šansu za preokret.

G.Šljivić

 

Istina, borili se jesu i tu zaista nema nikakve zamerke, Kecmanović i Ćaćić su u dublu, čini se, pružili svoj trenutni maksimum, ali je odlučujući treći poen u meču Slovacima pripao uz dosta sportske sreće i zahvaljujući boljoj koncentraciji Klajna i Zelenaja u presudnim poenima.

G.Šljivić

 

U ovom meču, ukoliko ne bude nekih promena, trebalo bi da bude odigran još jedan singl bez ikakvog rezultatskog značaja za konačan ishod.

G.Šljivić

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)