Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, prvi put je poražen u polufinalu Australijan opena. Njega je pobedio Italijan Janik Siner, a nakon meča oduševljenje igrom četvrtog igrača planete nije krio ni Nik Kirjos.

Komentari (5)

Bonaparta

27.01.2024. 09:44

Ima koš dana za megdana. Daleko je još do novog Novaka. Siner neće uzeti titulu u Australiji. Potom kreće njegov pad. Ndma on karmu šampiona. Nole još nije rekao poslednju reč.

Ljubica

27.01.2024. 10:02

Svaka čast Janiku Sineru, ali on je taj meč dobio isključivo lošom igrom i ne dovoljnom fizičkom spremnošću Novaka.GS titule se ne mogu usput dobijati.Siner jeste kompletan igrač,ali ovaj meč nije nikakvo merilo za budućnost.Prave provere tek predstoje.

Vuk07

27.01.2024. 10:56

Dosed naslednik Novaka bio je Karlito Alkaraz sad odjednom Janik Siner a Sta je sa Danijelom Medvedevim ako osvoji titulu AO u finalu protiv Sinera. Kazu loptica je okrugla. Nije Siner igrao nesto izuzetno protiv Novaka. Nego Novak nije igrao svoj najboli tenis. Imao je loš dan svakome može da se desi. I zato svako ima svog favorita. Ja živim na zapadu oni stalno imaju nekog novog favorita. Ali zato što im je Novak mrsio račune nikad ga nisu ispostovali kao Federera i nadala. Sve što dolazi sa istoka ne zaslužuje pažnju, da bi se neko favorizovao. Sta su sve Novaku namestali samo da ga skinu sa trona svetskog br. 1. Trebamo samo da se vratimo od samog početka profisionalnog bavljenja tenisom