KAD POKULJAJU EMOCIJE: Evo šta su posle poraza Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena uradili njegovi navijači (VIDEO)

Novosti online

26. 01. 2024. u 17:11

NOVAK Đoković je prvi put u karijeri poražen u polufinalu Australijan opena, Janik Siner se za to pobrinuo, ali taj poraz nije obeshrabrio Noletove navijače.

КАД ПОКУЉАЈУ ЕМОЦИЈЕ: Ево шта су после пораза Новака Ђоковића у полуфиналу Аустралијан опена урадили његови навијачи (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Stotine njih se oglasilo putem društvenih mreža, iskazujući podršku srpskom asu, uz veru da je ovo bila samo usputna stanica kao nekim novim, velikim uspesima, ali naročito su aktivni posle meča bile Novakove pristalice u Melburnu.

Nakon što su Srbina bodrili u prilično interesantnom polufinalu koje su Đoković i Siner odigrali na Rod Lejver areni, Noletovi navijači su i pored ishoda koji im se nimalo nije svideo pokazali koliko im je najbolji igrač na svetu - u srcu.

Naime, oni su pred teniskim kompleksom u Melburnu počeli da pevaju u Novakovu čast, a deo njihovog repertara (dok su nosili i lutku sa Novakovim likom a odelom Supermena) možete i vi da vidite:

Podsetimo, nakon pobede nad Novakom, Siner će u finalu Australijan opena 2024. igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji je velikim preokretom eliminisao Aleksandera Zvereva.

ATP lista - najnovije vesti


Zbog ranog ispadanja Karlosa Alkaraza u Melburnu, Đoković će sigurno ostati još neko vreme prvi na svetskom rangiranju, i to sa 600 bodova prednosti.

Da je Nole pobedio u polufinalu, "pobegao bi" na 1.100 bodova udaljenosti, dok bi mu nova titula u Melburnu donela čak 1.800 bodova prednosti u odnosu na Alkaraza.

Karlos Alkaraz tokom četvrtfinala Australijan opena 2024 protiv Aleksandera Zvereva / FOTO: Tanjug/AP

A koji je sledeći turnir na kome igra Novak Đoković?

To se u ovom trenutku ne zna.

Prošle godine je, posle titule u Melburnu, igrao u Dubaiju na samom kraju februara, pa onda u Monte Karlu, sredinom aprila, da bi krajem tog meseca došao na ATP Banjaluka - pre majskih izazova na šljaci u Rimu i, konačno, Rolan Garosu.

Pratite i dalje Noleta, ali i sve (pre)ostalo vezano za Australijan open, a i tenis uopšte - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić