KIRJOS ZA "NOVOSTI": Đoković delovao sporije, Popirin je bio bolji igrač

Александар Илић
Aleksandar Ilić

18. 01. 2024. u 13:34

NOVAK Đoković je u drugom kolu Australijan opena savladao Alekseja Popirina 3:1 u setovima, te se plasirao u treću rundu grend slema u Melburnu.

КИРЈОС ЗА НОВОСТИ: Ђоковић деловао спорије, Попирин је био бољи играч

FOTO: Tanjug/AP

Nedavno je Kirjos za "Novosti" otkrio da mu Đoković nije više omiljeni teniser, a o Srbinu je ponovo govorio za naš portal.

Australijanac, veliki prijatelj Novaka Đokovića, a sada komentator Eurosporta, bio je najglasniji u momentima kada je neko sa tribina provocirao Noleta, a posle meča je, u kratkoj izjavi za portal "Novosti", prokomentarisao jučerašnji meč protiv prvog tenisera planete i njegovog sunarodnika.

- Novakov rekord na grend slemovima i protiv Australijanaca (pobedio četvoricu u Melburnu) je impresivan. Videli ste koliko je treći set bio važan Alekseju. Imao je svojih šansi. Bio je bolji igrač većim delom meča, što je ludo reći kada igra protiv Novaka Đokovića.

Delovalo je da je Novak tokom meča van forme po kojoj je bio prepoznatljiv u Australiji.

- Retko se probudimo i da se osećamo sto odsto spremni. Delovao je malo sporije nego uobičajeno. Pokušavao je da pokrene taj zglob. Slobodan dan koji ima će iskoristiti za laganu razmenu. Mora da probije blokadu i igra kroz taj problem, a od svih, on je u tome najbolji, rekao je Kirjos, koji u proteklim danima briljira u novoj ulozi.

Kada igra Novak Đoković?

Podsetimo, posle velikih uzbuđenja u meču protiv 18-godišnjeg Hrvata, koji je oduševio i samog srpskog asa, Novak Đoković se mnogo teže nego što su mnogi mislili, jer se ipak radi aktuelnom šampionu - plasirao u drugo kolo Australijan opena.

U ponedeljak je Nole saznao i ko mu je naredni rival, (a u pitanju je momak koji jednu stvar kod Đokovića ne podnosi), a u utorak je i određeno kada to njih dvojica igraju - termin nije mogao da bude bolji, bar za nas u Srbiji.

Pratite i Noleta, i sve ostalo vezano za Australijan open, ali i tenis uopšte - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!