TSS: U prodaji ulaznice za meč Srbije i Slovačke u Dejvis kupu

Filip Milošević

15. 01. 2024. u 14:24

TENISKI savez Srbije saopštio je danas da je u toku prodaja ulaznica za meč sa Slovačkom u kvalifikacijama za grupnu fazu Dejvis kupa.

ТСС: У продаји улазнице за меч Србије и Словачке у Дејвис купу

Foto: N. Rašić

Duel Srbije i Slovačke biće odigran drugog i trećeg februara ove godine u SC "Ibar" u Kraljevu. U saopštenju se navodi da svi zainteresovani mogu da ulaznice potraže na prodajnim mestima, kao i onlajn na sajtu Tickets.rs.

- Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav - navode iz TSS.

Za Srbiju protiv Slovačke trebalo bi da igraju Hamad Međedović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

- Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama - saopšteno je iz TSS.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)