OLGA GLEDA I NE VERUJE! Srpska teniserka šokirana onim što je uradio Novak Đoković (VIDEO)

Novosti online

01. 01. 2024. u 08:10

NOVAK Đoković ne prestaje da šokira teniski svet. I to ne samo rezultatima na terenu. već potezima i izvan istog.

ОЛГА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ! Српска тенисерка шокирана оним што је урадио Новак Ђоковић (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ovog puta, "žrtva" je bila Olga Danilović. Srpska teniserka je bila šokirana onim što je uradio najbolji igrač sveta.

Naime, Nole godinama nije igrao u Kini, ali i dalje vrlo dobro priča kineski jezik. Čini se da to njegova koleginica  nije znala, pošto je prosto bila u šoku kada su se zajedno pojavili na konferenciji za medije posle meča Junajted kupa.

Đoković je kao iz topa ispalio na kineskom, a Olga ostala zapanjena.

- Srećna vam Nova godina! Kako ste, hvala vam na podršci! Volim vas sve u Kini, moji dobri prijatelji!", rekao je brzo Novak bez potrebe da se uopšte priseća kineskog jezika i tako je ozbiljno nasmejao Olgu Danilović koja se posle svega uhvatila za glavu.

A Novak je jednom u Parizu otkrio koje sve jezike govori.

- Koliko jezika pričam? Četiri, možda pet! Zahvalan sam tenisu što mi je dao priliku da putujem po svetu i da učim sve te jezike", rekao je Novak Đoković nakon pobede na Rolan Garosu 2022. godine kada se obratio na francuskom i oduševio navijače, ali čini se da se "malo zabrojao".

Osim maternjeg srpskog, čak i ako ne računamo razne varijacije na njega, ta brojka mora da je veća. Nole priča engleski, francuski, španski, italijanski, može da uradi intervju i na nemačkom, dok smo videli i da barata kineskim. Osim toga, bilo je trenutaka kada smo ga viđali da se obraća na japanskom, arapskom, portugalskom, dok je supruga Jelena jednom prilikom otkrila i da je probao ruski...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)