I ŠPANAC JE MORAO DA PRIZNA: Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena

Novosti online

19. 11. 2023. u 17:49

SRPSKI teniser Novak Đoković ponizio je juče Karlosa Alkaraza u polufinalu Završnog mastersa. Očekivali su svi veliku dramu i novi teniski klasik, a Srbin je meč dobio rutinski 2:0 u setovima (6:3, 6:2). To je nateralo i trenera španskog tenisera da se oglasi.

И ШПАНАЦ ЈЕ МОРАО ДА ПРИЗНА: Новак Ђоковић је најбољи играч свих времена

Tanjug/AP

Nakon laganog polufinala, Đokovića čeka danas finale sa Janikom Sinerom, a Huan Karlos Ferero, trener Alkaraza, govorio je za "Karusel Deportivo la ser", istakavši da je Novak Đoković najbolji igrač svih vremena.

- Na kraju, kada smo ostali u svlačionici, rekao sam mu da ima veliku prednost na ovakvoj podlozi i da će igrati dobro, ali nam treba više vremena. Završilo se sa veoma lošim osećajem, kao da se osećamo malo inferiorno, ali mislim da je to malo daleko od stvarnosti. Svi znamo da je Đoković najbolji svih vremena i onaj koji je trenutno u najboljoj formi i u dvorani postaje sve teže pobediti ga, zaključio je Ferero i dodao:

- Mora da nauči da je sezona duga, da je to njegov posao i da ne može da ima onoliko pauza koliko bi želeo. Da ako želi da bude najbolji mora da se ponaša kao najbolji i bude profesionalan sve vreme tokom godine. To je ono što jeste i moramo to prihvatiti, rekao je Ferero.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)