"PUSTIO SAM BRADU ZBOG ŽENE!" Novak Đoković otkrio zašto je promenio imidž i imao poruku za sve u braku

Ima Novak Đoković u poslednje vreme nešto drugačiji imidž nego ranije, sa bradom koja uvek izgleda kao da se nije brijao nekoliko dana.

ПУСТИО САМ БРАДУ ЗБОГ ЖЕНЕ! Новак Ђоковић открио зашто је променио имиџ и имао поруку за све у браку

Foto: Goran Čvorović

- Kada imam periode bez turnira, mesec ili više, onda obično malo zakinem sa brijanjem. Leto smo provodili u Crnoj Gori, mojoj ženi se svidelo i ja sam to ispratio. Kao što kažu: "Srećna žena, srećan život!" – našalio se Novak.

Ističe da je u Crnoj Gori i u nekim momentima u Americi kada je igrao, imao baš predugu bradu koja je počela da me iritira kada bi se oznojio.

- Sada održavam ovu dužinu. Vidim da neki ljudi na internetu to pozdravljaju, ne znam da li mi je to novi imidž. Nisam baš siguran. Pratim ono što mi žena kaže. Valjda je to formula za uspešan i srećan život! – zaključio je Nole priču o bradi.

A gde je brada, tu je i frizura.

- Promenio sam frizera, to se vidi. Ovo mi se sviđa. Malo je hrabro. Obično sam bio konzervativan sa frizurama u poslednjih deset godina, ali evo, sada nešto što je malo drugačije – otkrio je Nole.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024