BRZE REAKCIJE OBEZBEĐENJA! Novak Đoković je ovako "zaštićen" posle pobede na mastersu u Parizu (FOTO)

Novosti online

31. 10. 2023. u 17:54

Novak Đoković je napravio prilično dugu pauzu, od titule na Ju-Es openu nije igrao takmičarski tenis, a povratak "belom sportu" obeležio je trijumfom. To nije ništa novo kada se o Noletu radi, ali u Parizu su viđene i neke novine vezane za obezbeđenje.

БРЗЕ РЕАКЦИЈЕ ОБЕЗБЕЂЕЊА! Новак Ђоковић је овако заштићен после победе на мастерсу у Паризу (ФОТО)

Screenshot / TennisTV

Kao što su vam "Novosti" to ranije i javile, u dublu sa kolegom iz reprezentacije, Miomirom Kecmanovićem, Nole je ostvario pobedu na startu pariskog mastersa.

A čim se taj meč završio, Novak se posvetio brojnim navijačima koji su želeli zajedničku fotografiju s njim i/ili autogram.

Đoković je više od deset minuta strpljivo izlazio publici u susret, a dva člana obezbeđenja, da li lično njegova ili određena od strane turnira - ostalo je nepoznato, pratila su ga u stopu.

I, ne samo da su ga pratila, već i intervenisala.

Obezbeđenje sklanja ruke navijača sa Novaka Đokovića, koji su tako pokušavali da ga prizovu sebi ne bi li se i sa njima fotografisao / Screenshot / TennisTV

 

Kad god bi neko od gledalaca poželeo da zagrli Đokovića, dešavala bi se brza reakcija obezbeđenja, koji su tu ruku sklanjali sa tela najboljeg tenisera svih vremena.

Obezbeđenje sklanja ruku navijača sa ramena Novaka Đokovića na mastersu u Parizu / Screenshot / TennisTV

Svaki kontakt, pa i najmanji, bio je najstrože zabranjen.

Za sve to vreme, Novak je nesebično izlazio u susret navijačima, a kada je obezbeđenje pomislilo "uh, konačno je gotovo!" - srpski as je otrčao pred drugu tribinu, pa i tamo udovoljavao željama publike, dugo, dugo...

Novak Đoković i Miomir Kecmanović slave pobedu na startu ATP turnira u Parizu / Screenshot / TennisTV

Podsetimo, pomenutom pobedom Srbi su zakazali meč drugog kola sa trećim nosiocima, Rohanom Bopanom i Metjuom Ebdenom, koji su bili slobodni u uvodnoj rundi.

Što se pojedinačne konkurencije tiče, Novak Đoković u sredu kreće po trofej u Parizu, a dan ranije je saznao i ko će mu biti prvi rival (a, nažalost, neće u pitanju biti srpski derbi, iako je i do toga moglo da dođe).

Novak Đoković - raspored do kraja sezone

Novak Đoković igra u sledećim terminima do kraja 2023. godine:

1) na pariskom mastersu (od 30. oktobra do 5. novembra, i to u pojedinačnoj i u dubl konkurenciji)

2) potom ga od 12. novembra čeka Završni masters, u Torinu,

3) a onda od 21. novembra Dejvis kup završnica u Malagi, gde Srbija želi titulu, a prva prepreka na putu ka "salatari" biće Velika Britanija u četvrtfinalu.

Novak Đoković / Foto: EPA-EFE/Kai Foersterling

Ako vas tenis zanima, i to ne samo ono što Novak Đoković radi - ali svakako, i sve o njemu, pratite ga uz sportske stranice portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)