ČEŠKA TENISERKA UDARILA NA VTA: Muka mi je od svega, teren nije spreman za ovaj nivo takmičenja

Tanjug

31. 10. 2023. u 15:17

ČEŠKA teniserka Marketa Vondrušova kritikovala je organizatore Završnog WTA turnira sezone zbog loših terena na u meksičkom Kankunu, prenose američki mediji.

ЧЕШКА ТЕНИСЕРКА УДАРИЛА НА ВТА: Мука ми је од свега, терен није спреман за овај ниво такмичења

FOTO: Tanjug/AP

Nezadovoljstvo organizacijom Završnog turnira u Meksiku je pre nje izrazila i Beloruskinja Arina Sabalenka. Ona je istakla da tereni nisu u najboljem stanju, a teniserke pre turnira nisu dobile dovoljno vremena za trening i privikavanja na uslove.

Najboljoj na planeti se u kritikama priključila i Vondrušova, koja je izjavila da je razočarana organizacijom turnira u Meksiku.

- Teren očigledno nije spreman za turnir na ovakvom nivou. Međutim, čini mi se da WTA i organizatori ne brinu previše o terenima na kojima moramo da igramo. Toliko sam se trudila cele godine da bih bila što bolja. Učinila sam sve što je u mojoj moći da obezbedim nastup na ovom turniru. I kada sam prvi put u karijeri uspela u tome doživela sam negativan šok. Razočarana sam, već mi je sada muka od svega - izjavila je šest teniserka sveta, koja je ove godine osvojila Vimbldon.

Čehinja je u prvom kolu turnira u Kankunu poražena od Poljakinje Ige Švjontek 2:0, po setovima 7:6(3), 6:0, a u drugom će odmeriti snage sa Ons Žaber iz Tunisa.

BONUS VIDEO: "TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!" Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)