NADAL ĆE DA PUKNE OD MUKE! Španac otkrio zašto nije čestitao Đokoviću

Novosti online

19. 09. 2023. u 08:14

Rafael Nadal još jednom pokazao da mu uspesi nekada najvećeg rivala Novaka Đokovića ne prijaju uopšte.

НАДАЛ ЋЕ ДА ПУКНЕ ОД МУКЕ! Шпанац открио зашто није честитао Ђоковићу

Foto: Printskrin

Naime, španski teniser Rafael Nadal je jedan od onih koji nisu čestitalu Srbinu na osvojenom Ju-Es openu.

U razgovoru za "Movistar", Nadal je otkrio i zbog čega to nije uradio, kao i da će u narednom periodu to i učiniti. Rafa nije hteo da prizna da to nije uradio iz sujete ili zbog rivalstva, već zbog toga što je želeo da Novak više ceni ono što će mu poslati. Neobično objašnjenje, ali će ostati mnogo onih koji neće biti ubeđeni u to da govori istinu. A upravo je njom počeo taj odgovor.

- Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kada osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje odvojiti vreme da ceniš tu poruku. Poslaću je, ali još nisam to uradio - rekao je Nadal.

Usledilo je potom odgovor na to kako je mlađem kolegi iz reprezentacije Karlosu Alkarazu odavno poslao poruke podrške, kao i da nema previše prijatelja na ATP turu u sadašnje vreme.

- Naravno, slao sam poruke Karlosu Alkarazu kada je pobedio ili kada je trebalo da pobedi. Ostali… na „turu“ nemam mnogo prijatelja, ja sam iz druge generacije. Razgovaram sa Federerom s vremena na vreme - istakao je Rafael Nadal.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!