"NOVAČE, KOME SE VIŠE DOKAZUJEŠ!?" Stefanos Cicipas udario nikada jadnije na Đokovića

Novosti online

19. 09. 2023. u 07:56

STEFANOS Cicipas je bio dobar sa Novakom Đokovićem sve dok nije izgubio famozno finale Rolan Garosa posle nestvarnnog preokreta Srbina. A sada kao da se trudi da što više diskredituje najboljeg tenisera sveta.

НОВАЧЕ, КОМЕ СЕ ВИШЕ ДОКАЗУЈЕШ!? Стефанос Циципас ударио никада јадније на Ђоковића

Tanjug/AP

Ovog puta je Grk otišao korak dalje, pričao o nebulozama, o tome da Đoković nema razloga više da pobeđuje, a onda ga, naravno, nije ni izabrao za GOAT-a.

- Ako idemo po brojevima, Novak Đoković je definitivno najbolji. Obara rekord za rekordom. I zadržava žeđ, a nema više šta da dokazuje, napominjem. To je njegov karakter. Nikad nije srećan. Kao da uvek pokušava da nekome nešto dokaže. Ne znam šta i kome. Kao da želi osvetu. Njegovo oko sija - počinje Stefanos.

Govoreći o tome ko je uticao na većinu mladih da igraju tenis na najvišem nivou, Cicipas je bez dileme istakao da je to Švajcarac Rodžer Federer.

- Ako je kriterijum ko je najviše inspirisao svet i ko je imao najveći uticaj, to je definitivno Federer, sa velikom razlikom. Mislim da neće biti niko drugi ko može da mu parira - zaključio je ljubomorni Grk.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)